Concepto Abierto al Máximo

Cuando al estudio de arquitectura MCP Arquitectes le presentaron este proyecto, decidieron olvidarse de ideas tradicionales y eliminar por completo la habitación principal.

Al ser un piso pequeño, se buscaba optimizar las áreas convirtiéndolas todas en una.

Al Studio GCA le encanto el concepto del espacio y tuvimos la oportunidad de realizar el plano a color y los renders del piso.

Screen Shot 2016-04-01 at 4.43.26 PM

Living area

2 copy

5

1

6 copy

8

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s